FAYJSA
Qualitat
Clients
Productes
Ubicació
La qualitat que ens destaca
QUALITAT

Ver certificadoEn l’apartat de qualitat, FAYJSA, conscient de les exigències del mercat i conseqüent amb les necessitats dels nostres clients, compta amb un SISTEMA DE GESTIÓ DE QUALITAT adaptat als requeriments de la norma UNE-EN- ISO 9001 / 2000. L’aprovació inicial de data 02 de gener de 2001 ha estat renovada amb posterioritat segons consta en el certificat Nº EC-1821/05 emès per LGAI Technological Center S.A., entitat de reconegut prestigi acreditada per ENAC.

El nostre departament de qualitat disposa també de normativa pròpia de cada client, tot adaptant-se a les particularitats de cada cas (per exemple, quant al temps d’arxiu de documentació, presentació de mostres, estudis estadístics, IMDS, etc).

Així mateix, treballem compromesos amb el compliment de la normativa Europea en temes relatius al medi ambient (Ex. Directiva 200-53-CE, Directiva RoHS, REACH, etc.).

Pot prémer en el logotip Applus per descarregar el nostre certificat actualitzat.FAYJSA * Condicions legals * Nif: B58204330 * Politica de cookies * Produit per Anunzia